DUYURU VE ETKİNLİKLER

“Ümitsizlik diyarına gitme, ümitler var. Karanlığa gitme güneşler var.”
Hz. Mevlana’ya göre dünya hayatı bir yol biz de bu yoldaki yolcularız. Hayat yolu, düz değildir. Tuzakları, sarp geçitleri vardır ve insanı yolundan alıkoymak isteyenlerle, yoluna taş koyanlarla,çelme takanlarla doludur. Bazen yolu bulmakta güçlük çekeriz,yanlış yollara saparız. Bazen de yolumuzu kaybederiz.Bu yüzden yapılması gereken, her yolculukta, yolu ve gidilecek yeri iyi bilen, doğru yolu gösterip, yoldaki tehlikelere karşı bizi ikaz eden bir kılavuzun( rehber, delil, mürşit)görüş ve bilgisine güvenmek, onun peşinden ayrılmamaktır.
Aşkın Terapi, yaşamı daha kolay,huzurlu ve yaşanılır kılma yolculuğudur. Bu yolculuğun kılavuzu Hz. Mevlana, kanatları da aşktır.
  “Dr.Faik Özdengül’le Aşkın Terapi Buluşmaları” çalışma gruplarına katılım ve detaylı bilgi;
Konya için ; 0 5336857159
İstanbul için:05327020509
Aşağıdaki linklerden bugüne kadar yapılan toplantı ve etkinliklerin görüntü ve ses dosyalarına ulaşabilirsiniz

DUYURU VE ETKİNLİKLER” üzerine 22 yorum

  1. Faik Bey merhaba,
    Bugün sizi Konya Dedeman otelde ilk defa dinledim. Çok kısa da olsa çok etkileyiciydi. Bana huzur verdiniz. Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda Ankara’ya da gelirsiniz.

  2. Sayın Özdengül,

    Sizinle (Rumi ile Aşkın terapi kitabınızla) kişisel gelişim alanında katıldığım bir grup eğitimlerde tanıştım. ve gerçekten etkilendim tebrik ederim etkinliklerinize mümkün olduğunca katılmak isterim bunları daha açık bir şekilde siteden takip edebilmemiz mümkün mü ?
    Sevgi ve güzellikle kalın

  3. bilmediğimi bildirdiğiniz için çok teşşekkür ederim.içimde kül tutmuş bir aşkın kor olması ve yanmasına vesile oldunuz.nihaayetinde her şey vesileler dahilende olmuyormu? vesile olana şükürler olsun. bi dua(belkide binler dua)

    rabbim bizi bizim için hayırlara vesile olacak dileklerimize yakınlaştır ve bizi bizim için şerlere vesile olacak dileklerimizden uzaklaştır. ve bu ikisi arası farkı idrak edenlerden eyle…

    emanet edilmesi gereken en emine emanet olunuz…

    soner

  4. Sayın Özdengül,
    Kitaplarınızı temin etmek biraz zor oldu ama en sonunda ulaşabildim.Sizinle aynı yolda yürüyebilme hevesindeyim, yaşama yüklediğim anlam aslında benim omuzlarımdaymış, haddim olmayarak görevimmiş gibi giyinmişim farklı benleri.
    Asıl beni, bana tanıttığınız için sonsuz teşekkürler.
    saygılarımla

  5. Faik Bey;
    Rumi ve Aşkın Terapi Kitabınızı çok araştırmama rağmen bulamıyorum.Acaba alabileceğim bir yer bildirirmisiniz.Kitabınızı okumak için heyecanla bekliyorum.Kitabınızdan çok şey öğreneceğimi biliyorum.

  6. Geri bildirim: BABAMIZIN HİKAYESİ! « Faikozdengul’s Blog

  7. Merhabalar, Konya’da yaptığınız toplantılarınızdan haberdar olmak istiyorum. Bilgi edinebileceğim bir yer var mı? Teşekkür ederim.

  8. Geri bildirim: MUTLUYUM. HEYECANLIYIM! « Faikozdengul’s Blog

  9. Değerli hocam Kayseriye gelecek misiniz? Ben de seminerlerinizde bulunmak isterim inşallah nasip olur. Hem mesleğimden dolayı hem de kişisel gelişim anlamında sizden öğreneceğimiz çok şey var diye düşünüyorum. Selam ve dua ile…

  10. Hayırlı günler sayın hocam, bugun kontv de sizi ilk kez dinledim ve gerçektende bana şifa oldunuz, belki cok kısa dinledim ancak bir çok soruya cevap buldum sayenizde. Allah razı olsun. Ben Ingiltere’de yaşıyorum buraya grlebilme gibi bir programınız varmı? Olursa lütfen haberdar olabilirmiyiz? Teşekkürler.

    • İstanbul toplantıları ayda bir oluyor
      detaylı bilgi için:
      05327020509 Cağlayan Hanım

      selamlar
      Faik Özdengül

Yorum bırakın